Hi! This is me, Sabrina

Vrijheid ervaren in jezelf

 

MIJN INNERLIJKE REIS

Als hooggevoelig persoon kan ik in een split second met de mensen om me heen verbinden. In het verleden verloor ik hierdoor echter volledig het contact met mezelf.  

Ik leefde een leven dat niet van mij was. 
Ik voelde zo sterk de energie van anderen dat ik daar naar ging handelen. Al die verschillende energieën maakten dat ik continu onrust en spanning ervaarde. 

Om te kunnen voelen wat ik nodig had en waar mijn grenzen lagen moest ik leren bij mezelf te blijven.

Ik begon met het bijwonen van ceremonies en het integreren van rituelen in mijn dagelijks leven. Hierdoor kon ik steeds beter verbinden met mezelf.

Vele vormen van innerlijk werk volgde. 
Er ging een wereld voor me open.

 

LICHAAMSWERK  

Mijn transformatie kwam in een stroomversnelling toen ik lichaamswerk ontdekte.

Vooral Transformational Cupping en Rebirthing Breathwork  hebben hierin veel voor mij betekent.

Enorm krachtige technieken die de verbinding met jezelf versterken en helpen om oude stukken te zien, doorvoelen en transformeren.

In de afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd om me hierin te bekwamen zodat ik hiermee ook anderen kan ondersteunen in hun transformatieproces.

 Sacred Space

CREATIES

Vanaf het moment dat ik meer ruimte nam voor rust voelde ik ook weer de sterke behoefte om te creëren. Creëren is voor mij thuis komen in mezelf.

Vanuit mijn eigen ervaringen voel ik een enorme liefde voor ceremonies en rituelen dus toen ik ging creëren was de link met ceremoniële keramiek en sieraden snel gemaakt. 

Mijn creaties helpen je verbinden met de energie die er nodig is om een laagje dieper te gaan. 

Met heel veel liefde zet ik de opgedane kennis en mijn creatiekracht in om jou te ondersteunen bij het creëren van een Sacred Space voor jezelf & in jezelf. 

Zodat jij stevig verankerd in jezelf liefdevol kunt leven en creëren.