Flow Treatment

Een Flow treatment sessie staat in het teken van Flow oftewel Stroming/Beweging. Tijdens een sessie combineer ik de kracht van Transformational Cupping en Hotstones. Beiden dragen bij aan de flow van jouw levensenergie op fysiek en energetisch niveau. 

Transformational Cupping® is een combinatie van cupping, manuele therapie, voeding en detoxen. Oosterse & Westerse geneeswijzen worden gecombineerd en voeding wordt als medicijn toegepast.

Met de cups wordt de huid vacuüm getrokken en worden de verklevingen die daaronder zitten (zowel de oppervlakkige als zeker ook de diepe) losgemaakt zodat het lichaam weer kan doorstromen. Knopen & verklevingen worden losgemaakt. Er ontstaat ruimte en zuurstofrijk bloed zodat afvalstoffen en onnodige ballast afgevoerd kunnen worden.Transformational Cupping is krachtige vorm van lichaamswerk waarbij fysiek en energetisch de diepte opgezocht kan worden.   

Verklevingen, knopen en blokkades laten zich zien en kunnen fysiek en hierdoor energetisch losgemaakt en getransformeerd worden.

Levensenergie kan weer vrij stromen. 

Het tweede deel van de sessie is een heerlijke, rustgevende hotstonemassage.
Deze massage helpt jou om weer in je lijf te zakken en tot rust te komen terwijl het zelfhelend vermogen van het lichaam maximaal wordt geactiveerd.

Hotstones zijn gemaakt van Basalt. Dit is een vulkanisch gesteente waarin de energie van vuur en aarde zijn samengekomen. Deze energie helpt je om negatieve spanning uit het lichaam af te voeren en te ontspannen. 

Hoe ziet een sessie eruit:
• Sessie van ongeveer 2 uur
• Intakegesprek (± 15 minuten)
• Cupping (± 60 minuten)
• Hotstone massage (15 tot 30 minuten) 
• Nagesprek (± 15 minuten)
Tarief: € 158,-


Afspraak plannen:
Gebruik de Calendly button rechtsonder in het scherm

Kennismakingsgesprek:
Vind je het fijn om kort telefonisch af te stemmen?
Plan dan een kennismakingsgesprek 
Gebruik de Calendly button rechtsonder in het scherm

Dit kan uiteraard ook per mail of WhatsApp: 
info@sabrinaplessius.nl
06-24381097 (voorkeur WhatsApp)


Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.