Rust in je hoofd & in je lijf!

Herken je dit?

 1. Tijdens de rit naar je werk overdenk je jouw werkdag. Je zegt tegen jezelf: vandaag ga ik echt even wandelen tijdens de pauze. Vandaag laat ik mijn eigen werk voorgaan zodat ik klaar ben om 17.00 uur en op tijd naar huis kan. Vanavond ga ik genieten van een rustige avond. Ja denk je, dat ga ik doen! Ik kan dit! 
  Maar, als je op kantoor komt en bij de koffieautomaat je eerste kopje koffie van de dag tapt komt een collega naast je staan. Ze heeft dringend hulp nodig en vraagt of jij haar vanochtend kunt helpen. Voor je het weet schuif je jouw goede voornemens weer aan de kant en besluit haar te helpen en je eigen werk na de pauze op te pakken. Uiteindelijk trek je de deur van het kantoor weer pas om 20.00 uur achter je dicht terwijl je denkt “Ok, morgen ga ik het echt, echt, echt anders doen… ik ben kapot".  

 2. Je staat altijd voor je collega’s klaar en zegt te vaak ja als er hulp gevraagd wordt. Je agenda is voller dan vol en je schuift dagelijks taken door in je agenda. Je ziet wel dat je hierdoor jouw werk minder goed doet dan je zou willen. Sommige dingen blijven echt veel te lang liggen en je bent als de dood dat dit gezien wordt. Dan belt die klant waarvoor je een belangrijk project hebt opgepakt en je weet dat ze gaat vragen naar de status maar je hebt er nog geen tijd voor kunnen maken. Je voelt een paniekgolf door je lijf schieten. Het liefst wil je haar wegdrukken om te voorkomen dat ze erachter komt. Terwijl je weet, als je je eigen werk voor had laten gaan had je dit project volledig op de rit gehad.

 3. Zodra je na een lange en drukke dag eindelijk in bed ligt en je hoofd het kussen raakt, ploppen er taken op die je eigenlijk vandaag ook nog had moeten doen. Een klacht waarvoor je iets moest uitzoeken. Een klant die een vraag had over een factuur. Een collega die nog op een antwoord wacht… Zodra je hoofd aangaat is er geen stoppen aan. De ene na de ander taak vliegt voorbij en langzaam voel je de spanning in je lijf toenemen. En dan Oh Shit, er popt iets op dat je echt HeLeMaal vergeten bent! Oh neee! Je voelt een shock door je lijf gaan en pakt meteen je telefoon om een notitie voor jezelf achter te laten. Dit moet je morgenvroeg écht als eerste oppakken. Voordat je je telefoon weglegt kijk je even naar de tijd. Je ligt alweer dik een uur te draaien en je hebt je slaap echt nodig want dit is niet de eerste keer deze week dat je wakker ligt… Je zucht eens diep en draait je om in de hoop dat je in die houding wel in slaap valt. 

Hoe zou het zijn, als: 

 • Jij je, zonder schuldgevoel, kunt houden aan jouw voornemens. Lekker wandelen in de pauze, eigen werk voor laten gaan én ook nog eens op tijd naar huis om te genieten van een rustige avond.

 • Jij vol zelfvertrouwen de telefoon op kan nemen als die klant belt waarvoor je een belangrijk project aan het draaien bent. Jij weet dat jouw projecten volledig onder controle zijn en het is altijd fijn om even met een klant bij te praten. 

 • Jij eindelijk, zonder onderbrekingen, zou kunnen slapen. Geen todo's die je om de oren vliegen. Geen lastig nachtelijk stemmetje dat je lastigvalt. Geen heen en weer gedraai meer van zij naar zij. Maar heerlijk slapen en volledig uitgerust wakker worden. Ready to go!

Klinkt op dit moment te mooi om waar te zijn. 

I know.. Maar het kan! 

Met het traject "Rust in je hoofd en in je lijf" ga jij deze punten realiseren.

Het is een individueel programma waarin we 3 maanden samen aan de slag gaan.
Het programma bestaat uit: 


 • 3 fysieke sessies van ongeveer 2,5 uur waarin we lichaamswerk en coaching combineren*
 • 3 live online coaching sessies van ongeveer 1 uur 
 • Toegang tot een online omgeving waarin je individueel aan de slag gaat
  * Fysieke sessies vinden plaats in Eindhoven

Na dit traject zien jouw dagen er zo uit: 

 • Als je naar je werk rijdt verheug je je op je dagelijkse pauzewandeling met je collega. Je weet dat ze het druk heeft en dat ze graag hulp wil maar vandaag heb jij je handen vol aan je eigen werk. Tijdens de wandeling hebben jullie het erover hoe waanzinnig druk het is. Je weerhoudt je ervan om hulp aan te bieden want je weet dat jouw eigen werk vandaag voorrang heeft. Aan het eind van je werkdag sluit je de laptop met een zelfvoldaan gevoel. Je hebt vandaag veel kunnen doen. Heerlijk! Je stapt in je auto, zet een lekker nummer op en rijdt de parkeerplaats af. Vanavond ga jij gezellig uit eten met een vriendin.

 • De telefoon gaat. Je ziet dat het die klant is waarvoor je een belangrijk project aan het draaien bent. Je pakt vol zelfvertrouwen de telefoon. Je weet dat je dit project volledig onder controle hebt en vertelt haar enthousiast wat de status van het project is. Je weet dat je je werk goed doet en dat dit gewaardeerd wordt door de klanten waarvoor je werkt. Ze weten dat ze er altijd op kunnen rekenen dat jouw werk op tijd af is en tot in de puntjes geregeld..

 • Je wordt wakker net voordat de wekker gaat. Je hebt heerlijk geslapen vanaf het moment dat je hoofd het kussen raakte en je voelt je opgeladen en fit. Je rekt je uit en springt energiek uit bed. Klaar voor een nieuwe dag vol actie en focus. Let's go!

De investering voor jouw rust is:

€ 1497,- of 3 termijnen van € 547,-  
*exclusief btw


Wat gaan we doen:

 • 3 fysieke sessies van ongeveer 2,5 uur waarin we lichaamswerk en coaching combineren*
 • 3 live online coaching sessies van ongeveer 1 uur 
 • Toegang tot een online omgeving waarin je individueel aan de slag gaat
  * Fysieke sessies vinden plaats in Eindhoven